Voor en na


De gekleurde huisjes, de smalle rustige straatjes, het brede strand met de palmbomen, de gezellige terrasjes... Villajoyosa intrigeerde ons. Het deed ons wegdromen... zon, zee en strand. Dat is vakantie!       We ontdekten een heel leuk appartementje met een heel klein terrasje. Hier kunnen wij, samen met Sacha en Daniel van Sako, een pareltje van maken. Aan de slag dus! 


                     Meten, tekenen, bellen met elkaar, plannen wijzigen en hertekenen, dromen... Het resultaat van de verbouwingen en renovaties zien jullie hieronder. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. 


Keuken
Afwasmachine Wasmachine

Eetkamer en keuken worden keuken en extra slaapkamer.


De keuken is naar voor verplaatst. Dit zorgde voor een extra ruimte. Deze hebben we benut voor een extra slaapkamer. De lichtinval van het raam vooraan is belangrijk. De slaapkamer met eenpersoonsbed heeft daarom een schuifdeur.


Gerenoveerd

Woon- en eetkamer


Ruimte creëren en veel licht. Het muurtje bij de inkom werd verwijderd. Rommelhoek wordt leefruimte. Een nieuwe vloer en alles wit schilderen.


gezellige zitkamer
eetkamer
Flatscreen TV


Badkamer: voor en na.                       


Wasmachine
inloopdouche

De leefruimte toveren we om tot de master bedroom :-)


Het is zo fijn als je 's morgens wakker wordt en je hoort de zee. Je opent het raam en je geniet van de helder blauwe lucht. De glazen deur in de slaapkamer geeft toegang tot het terras. Tijd voor een tasje koffie: "Buenos días, Villajoyosa!"


Masterbedroom
seaview
old twon

Een ruim terras, gedeeltelijk overdekt


In de zomer, in Spanje leven we vooral graag buiten. Een boek lezen, een aperitiefje drinken in de schaduw of in de zon met uitzicht op het park en de zee. Dat is genieten!


Historical wall, seaview